Campaigns

Extra druk op vogelopvang

Vogelopvang Soest , een onderdeel van Stichting DierenZorg Eemland, zal vanaf 1 december 2019 alle vogels van de Vogelopvang Utrecht gaan huisvesten. Deze maatregel is noodgedwongen genomen omdat de Vogelopvang in Utrecht in financieel zwaar weer is terecht gekomen. 

De Vogelopvang in Utrecht werkt al jaren samen met de Vogelopvang in Soest. Deze samenwerking heeft er nu toe geleid dat alle vogels vanuit Utrecht op 1 december tijdelijk worden overgebracht naar de opvang in Soest. 

Hoe kan jij helpen?

Jij kan ons helpen deze uitdaging tot een succes te maken door een eenmalige gift te doen voor de vogels die wij opvangen. Je betaalt hierdoor mee aan ritjes van de dierenambulance, consulten, medicijnen, opvang en voeding van deze vogels. Al is het een klein bedrag, elk bedrag wordt gewaardeerd. Let op: dit is een eenmalige gift specifiek voor deze dieren. Mocht u geen gebruiken kunnen maken van iDeal is het natuurlijk ook mogelijk om uw bijdrage via ons bankrekeningnummer NL 48 INGB 0000 2282 70 over te maken. Geef dan s.v.p. wel aan dat het om de actie “extra druk op de vogelopvang” gaat.

Alvast bedankt, ook namens de vogels! 

Wil je extra informatie over de noodzaak om de volgels bij Vogelopvang Soest onder te brengen, lees dan de artikelen die het AD en RTV Utrecht erover schreven.

Doe een vriendelijke gift

Voor de verzorging van de enorme aantallen dieren, waaronder: honden, katten, vogels, konijnen en knaagdieren die wij te hulp schieten, zijn wij als stichting volledig afhankelijk van giften en sponsoring. Alle hulp is meer dan welkom. 

Jouw geld komt volledig ten goede aan de verzorging van de dieren. Dankzij jouw steun kunnen wij de dieren opvangen, verzorgen, eten geven, dierenartskosten dekken en nog veel meer. 

 

Vriend voor een jaar

Wij zijn als stichting vrijwel 100% afhankelijk van giften en sponsoring. Zonder onze vrienden kan de stichting niet bestaan en kunnen wij de dieren niet helpen. Dus wil jij echt wat betekenen voor de dieren in de regio? Steun ons! Voor slechts € 25 per jaar ben je al vriend van Stichting DierenZorg Eemland. Jouw geld komt volledig ten goede aan de verzorging van de dieren. Dankzij jouw steun kunnen wij de dieren opvangen, verzorgen, eten geven, dierenartskosten dekken en nog veel meer. 

Aangezien onze dierenvrienden veel voor ons doen, geven wij ook graag wat terug. Als vriend geniet je van de volgende voordelen. Je krijgt:

  • viermaal per jaar ons mooie magazine Veren & Vachten vol verhalen over de dieren die wij opvangen en de mensen die daarbij helpen
  • een jaarpas waarmee je korting (tot wel 15%) krijgt bij meer dan 25 aangesloten winkels in de regio
  • korting op het dierenartsconsult (op woensdagen bij de honden- en kattenopvang) voor je eigen huisdier(en)
  • korting op het chippen van jouw huisdier(en)korting op de pensionprijs voor jouw huisdier(en) (katten, honden, konijnen, knaagdieren en vogels)
  • gebruikmaken van onze uitlaatservice HondenZorg voor Ouderen

Met al die voordelen heb jij jouw vriendengeld zo weer terugverdiend.

© 2018 DierenZorg Eemland

Steun ons

Steun DierenZorg Eemland. Namens de dieren, bedankt!

Kom in contact

Dierenambulance

Telefoon 06 - 538 60 600

7 dagen per week, 24 uur per dag (tussen 22.00 en 8.00 uur alleen voor noodgevallen).

Dierentehuizen

Dierentehuis 't Hart
voor Honden en Katten
Eemweg 2d
3764 DG Soest

Telefoon 035-6013583
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

› Bekijk onze openingstijden


Vogelopvang Soest & Konijnen- en Knaagdierenopvang Eemland
Eemweg 2e
3764 DG Soest
 
Telefoon 035-6032844

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

› Bekijk onze openingstijden

HondenZorg voor Ouderen

Telefoon: 06 - 48916026

Secretariaat

Stichting DierenZorg Eemland
Birkstraat 122b
3768 HL Soest

Telefoon: 035 - 601 2501
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.